Aura zwembadoverkappingen

Een zwembadoverkapping verlengd het zwembad-seizoen met enkele maanden. U kunt zwemmen van de vroege lente tot de late herfst in het geval u uw zwemwater niet verwarmd. Bij verwarming kunt u het gehele jaar genieten.

De temperatuur binnen de overkapping ligt gemiddeld 10 graden hoger dan de buitentemperatuur. Hierdoor heeft u minder verdamping, wat energie bespaart. Daarnaast zorgt een zwembadoverkapping voor minder vervuiling van het zwembadwater waardoor u minder chemicaliën hoeft te gebruiken.

Voor elk bad de juiste overkapping, Aura is al sinds 1991 de professional op het gebied van hoogwaardige zwembadoverkappingen.

Gevestigd in Klagenfurt, Oostenrijk.  Aura biedt een professionele, hoogwaardige productielijn met een hoog afwerkingsniveau.

Veel modellen zijn in verschillende maten leverbaar, uitgevoerd in gepoedercoat aluminium, voorzien van een door Aura ontwikkelde kunststof (transparant SAN).

Voordelen:

Iedere overkapping van Aura heeft een winddichte constructie, rubber afdichtingen (geen kit), stormverankering en niet zichtbare verbindingselementen uit RVS.

Verder zijn de overkappingen van Aura zeer vriendelijk in gebruik om de loopwielen in aluminium met RVS glijlagers zorgen ervoor dat de overkapping ‘zeer licht loopt’ over een extreem lage looprails (slechts 1cm. hoog).

Maatproduct:

Een overkapping van Aura wordt tot op de milimeter nauwkeurig geproduceerd.